mouseovergrafikk pil venstre mouseovergrafikk pil høyre mousovergrafikk epost mouseovergrafikk facebook mouseovergrafikk google plus mouseovergrafikk rss mouseovergrafikk søk mouseovergrafikk twitter mouseovergrafikk twitter

Kultursnobb.no

Karin fra bloggen "Karins konstgrepp" Karin og katten
25. april, 2013

O store internett!

Kultursnobb oppfordrer til blogglesing

Er det mulig å være snobbete når det kommer til det skumle vidstrakte internettet også? Javisst! Jeg gleder meg til tider stort over andres nettsteder og blogger, og bruker nok pinlig mye tid på å lese andres rusk og rask. For innimellom, innimellom finner jeg skikkelig bra saker. La meg presentere et lite utvalg av mine favoritter akkurat nå. Bare fordi nettet er et fantastisk sted å være. OBS! Ingen av sidene inneholder hipsterbilder fra Berlin. Heldigvis.

Karins konstgrepp

Selvfølgelig, hun måtte jo være svensk! Denne damen er kul, annerledes, sjarmerende og morsom. gjør hverdagen min litt morsommere. Hun oppdaterer bloggen sin ofte, noe som absolutt er et pluss når innholdet stort sett er bra, og den er i tillegg skikkelig variert. Hos Karin finner du absurde sminkevideoer, feministiske funderinger og annerledes bilder. En av mine favorittposter er hvordan . Også selger hun kule ting. Det blir jo ikke bedre. Nei, det gjør det ikke. Nevnte jeg at hun er glad i katter?

Lines bibliotek

En av Norges beste bokblogger. Oh yes. Det er nesten skummelt å tenke på hvor mange litteratursider det finnes. De fleste av dem er midt på treet. gir meg gode og seriøse analyser. Det er alltid deilig å lese. Line skriver langt, grundig og innimellom er det jaggu rasende festlig også. Det hjelper selvsagt at vi har ganske lik smak når det kommer til litteratur. Hun har en svært ambisiøs lesesirkel gående, den kommer vi tilbake til litt senere denne uken. Den observante leser merker seg kanskje hvilken bok Kultursnobb leser for tiden.

Crochet Bloke

Om hekling! En får jo lyst til å vie hele sitt liv til håndarbeide. Nesten. Men, dette nettstedet er faktisk ganske inspirerende, og unge Theo Sundh gjør noe helt annet enn andre strikke- og heklebloggere. er noe for både hipsterne og pensjonistene. Han har også skrevet en bok som tidligere har blitt omtalt her på Kultursnobb.

Spillpikene

behøver kanskje ingen nærmere introduksjon? Alt du behøver å vite om dataspill og litt til. Det hele er formidlet av kule damer som har spill som sin store pasjon. De er kunnskapsrike og morsomme, og dessuten er de svært behjelpelige med alle slags spørsmål om spill. Den seneste posten om bør forresten leses av alle. Obligatorisk lesning der, ja.

Dykes to Watch Out For

Fordi er en av vår tids aller beste tegneserieskapere. Her får du et fascinerende innblikk i arbeidsprossessene til Bechdel, en personlig blogg og tegneserier. Det må jo bare bli bra. Og det blir det også, gitt!

Hyperbole and a Half

Hva som skjedde med Allie er et stort mysterium. Eller, det er vel kanskje ikke det. , og siden har vi ikke hørt fra henne. Hyperbole and a Half oppdateres desverre ikke lenger, men her er det uendelig mye knask for ukjente lesere. Et gjensyn er heller ikke å forakte. Noen av de morsomste postene er , og . Ah, det var tider da vi satt på lesesalen og leste Hyperbole istedenfor å skrive masteroppgave!

Bad Reviews of Good Books

Så nerdete. Så gøy. Så mange dumme mennesker! , altså.

Indiehjerte

Frøken Ida skriver om reiser, bøker, kunst og språk. Alle bøkene hun skriver om leser jeg slavisk etterpå. Hver gang! Sliter du med ? Ida har løsningen. Smarte damer er virkelig ikke å forakte.

Overbevist? Hvis alt dette slår helt feil kan du selvfølgelig bare fortsette å lese Kultursnobb. Det er helt greit det også.